Teröristler aile görüntüsü verip, otostop yapmış!

Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan teröristlerin, Develi'de kendilerine aile görüntüsü vererek otostop yaptıkları ve şehit ettikleri Mikail Mikail Bozlağan'ın kullandığı aracın durmasını sağladıkları belirtiliyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Teröristler aile görüntüsü verip, otostop yapmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik saldırı girişiminde bulunan teröristlerin, Develi’de kendilerine aile görüntüsü vererek otostop yaptıkları ve şehit ettikleri Mikail Mikail Bozlağan’ın kullandığı aracın durmasını sağladıkları belirtiliyor. 

Pazar sabahı İçişleri Bakanlığı’na yönelik saldırı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Develi’de Mikail Bozlağan’ı şehit ederek, aracını gasp eden teröristlerin yanlarında bir kadın ve bir çocukla, kendilerine aile görüntüsü vererek, otostop çektiğini ve aracı bu şekilde durdurduğunu ifade etti. Sözcü Tv’nin yayınına katılan Öztürk’ün teröristlerin kendilerine davulcu olarak tanıttıklarını belirterek, “Bir ara araçtan inen teröristler ve yanındakiler bir bakkaldan alışveriş yaptılar. Kendilerini davulcu olarak tanıtan teröristler yakın köye düğün için gittiklerini, davullarının patladığını söylediği kayıtlara yansıdı” diye konuştu. 
Öztürk’ün Sözcü Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan haberini okumak için TIKLAYINIZ