Tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kayserispor'un sürekli Pazartesi günü maç oynanmasına Basın Sözcüsü Samet Koç'tan sonra Kapalı Kale'den de tepki geldi. Grubun lideri Ahmet Dirgenali tepkisini neler söyleyerek dile getirdi? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Tepkiler çığ gibi büyüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da pazartesi isyanı devam ediyor.

Basın Sözcüsü Samet Koç’un tepkisine Kapalı Kale de destek verdi. Sarı-Kırmızılı takımın taraftarı Kapalı Kale, ‘Kulübümüzün basın sözcüsü sn. Samet Koç'un bu konuda ki doğru serzenişini yerinde bulduğumuzu bildirmekle beraberlik; şu hususları da değiştirmek isteriz! Kayseri çağında bir sanayi kentiydi. Kayserispor'un yüzde 36 oranında hafta içi müsabaka oynamasının son dönemlerinde özellikle iç sahada ciddi puan kaybı yaşamasın da önemli bir pay oldu. Hafta içi üst üste gelen müsabakaların sezon içine haksız rekabete yol açtığını. TFF, buradan tekrar seslenerek bildirmek istiyoruz, Kayserispor camiası ve Kayseri şehri artık hafta sonu veri takımı ile buluşmak istiyor!’ diyerek maçların pazartesi oynanmasının haksız rekabet oluşturduğunu ve puan kayıplarına neden olduğu belirtildi.

Tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kapalı Kale’nin lideri Ahmet Dirgenali de, ‘Ülke şartlarında Pazartesi günü maç olmaz ,takım fark etmeksizin karşı çıkılması gereken bir konu. Eskiden olduğu gibi maçlar haftasonu oynanmalıdır’ diyerek TFF’ye çağrıda bulundu.