Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Melikgazi Belediyesi ile hayırsever Mehmet Altun işbirliği ile yapılacağı ifade edilen ve 4 Aralık 2021 tarihinde, protokolünde katıldığı temel atma programı da gerçekleştirilen, ancak gelinen süreçte hiçbir çalışmanın yapılmadığı okul bilmecesini gündeme taşıdı. Diğer yandan okulu yapacak hayırseverin Millet Bahçesine 700 milyonluk cami yapacak isim olarak açıklanan Avukat Mahmet Altun olması da dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Melikgazi Belediyesi ile hayırsever Mehmet Altun  işbirliği ile yapılacağı ifade edilen ve 4 Aralık 2021 tarihinde, protokolünde katıldığı temel atma programı da gerçekleştirilen okul inşaatını gündeme taşıdı.
 Okulun sadece temelinin atıldığını sonrasında hiçbir şey yapılmadığını dile getiren Özer, alanda duran inşaat tabelasına dikkat çekerek, “26 Ağustos 2022 tarihinde bitirileceği belirtilmiş, ancak görüldüğü üzere in cin top oynuyor. Şimdi soruyoruz; gösterişli törenlerle kazılan, ancak gerisi getirilemeyen, kısa bir süre önce de güvenlik için konulan demirlerin de kaldırıldığı bu tabela ve bu hayalet temel ne olacak? AKP’nin hayalet vaatlerini, algı oyunlarını, makyajlı işlerini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.

'İN CİN TOP OYNUYOR'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, dikkat çeken bir konuyu gündeme taşıdı. Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları-Osmanlı Mahallesi’nde yılan hikayesine dönen Avukat Mehmet Altun Ortaokulu’nun temelinin kazıldığı alana giden Özer, burada açıklama yaptı. Parti yöneticileriyle birlikte gittiği alanda bugün bitmesi gereken okuldan eser olmadığını dile getiren Özer, “2021’de havasını atıp, temel atma töreni düzenleyip, verdikleri söze göre 26 Ağustos 2022 tarihinde bugün burada bir okulun olması gerekiyor. Ancak tablo bu… İn cin top oynuyor! Elde var sadece şatafatlı bir tören, her zaman olduğu gibi AKP’lilerin havalı naraları, unutulmaya yüz tutmuş, çürümeye terk edilmiş bir tabela ve ne olacağı belirsiz bir çukur” dedi.

ÖZER'DEN MİLLET BAHÇELİ GÖNDERME... 'GÖSTERİŞLİ TÖRTENLE TEMEL ATILMIŞ, AĞUSTOS AYINDA BİTECEK DENMİŞTİ! HAYALET TEMEL ATMIŞLAR'

Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 2021 yılında “temelini atıyoruz” diye törenler, programlar düzenlediler. Hatta algı operasyonlarıyla bitmemiş işlerin, bitmiş gibi cakasını dahi sattılar! Devlet yatırımlarından pay alamayan Kayseri’nin bu yöndeki kanayan yarasını gizlemeye çalışıp, yine Hayırseverlerimizin üzerinden havalarını atmaya çalıştılar! Burası Eskişehir Bağları- Osmanlı Mahallesi... 2021’de havasını atıp, temel atma töreni düzenleyip, verdikleri söze göre 26 Ağustos 2022 tarihinde bugün burada bir okulun olması gerekiyor. Ancak tablo bu… İn cin top oynuyor! Elde var sadece şatafatlı bir tören, her zaman olduğu gibi AKP’lilerin havalı naraları, unutulmaya yüz tutmuş, çürümeye terk edilmiş bir tabela ve ne olacağı belirsiz bir çukur! Şimdi buradan bir kez daha soruyoruz, ülkenin bu kadar sorunu, vatandaşın bu kadar ekonomik sıkıntısı varken, yoksulluk, işsizlik, kuyruklar artmışken, eğitimde derslik sıkıntısı yaşanırken, temeli kazılan, ancak yarım kalan, gerisi getirilemeyen onca iş varken önceliğimiz, trilyonların aktarıldığı, yandaşların kollandığı millet bahçeleri mi? Sorunlar çığ gibi büyürken, bu sorunları çözemeyen, vatandaşı her geçen gün karanlığa, çaresizliğe, yokluğa sürükleyen AKP’nin  “cambaza bak” oyunlarının farkındayız. Vatandaşımız da bu oyunun farkında. Şimdi soruyoruz; gösterişli törenlerle kazılan, ancak gerisi getirilemeyen, kısa bir süre önce de güvenlik için konulan demirlerin de kaldırıldığı bu tabela ve bu hayalet temel ne olacak? AKP’nin hayalet vaatlerini, algı oyunlarını, makyajlı işlerini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.

'BİR TEMEL FIKRASI...SIRA SIRA KAMYON DİZDİLER, PROTOKOLLE BUYONA BASTILAR, AMA ORTADA BİR ŞEY YOK'

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, tepkisimnde ayrıca şu ifadeleri kullandı: Ağustos ayında bitmesi gereken okul ortada yok! "Temel attık töreni" düzenlediler, sıra sıra kamyon dizdiler, protokollü butona bastılar ama ortada çukur var, temel dahi yok. İn cin top oynuyor. Şatafatlı tören yapanlar, aynı yerleri tekrar tekrar açanlar, yıllardır kamu yatırımlarında hak ettiğini alamayan Kayseri'de  açıklarını Hayırseverlerle kapatmaya çalışan zihniyetin algı oyunu! Temel fıkralarına dahi taş çıkartacak, bir atılmayan temel hikayesi! Bu yalan düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın.
 

Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!
Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!
Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!
Temel atma töreni yapılmıştı! Özer: Ortada temel yok, çukur var!