Temel atma için geri sayım. İnşaat alanından ilk görüntüler…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan ve İç Anadolu'nun en büyüğü olacak Rehabilitasyon Merkezi için alandan ilk görüntüler geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Temel atma için geri sayım. İnşaat alanından ilk görüntüler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, geçtiğimiz günlerde Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ve Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenecek olan 'Kayseri Valiliği Kültür Yolu, Soğanlı Vadisi ve Hürmetçi Sazlığı Yılkı Atları Uluslararası Fotoğraf Maratonu'nun tanıtım toplantısında basın mensupları ile bir araya gelmişti. Vali Çiçek burada önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

‘İÇ ANADOLU’NUN EN BÜYÜĞÜ OLACAK’
Geldiği günden itibaren uyuşturucu ile mücadele konusunu sürekli gündemde tutan Vali Çiçek, bu kapsamda yeni bir adım atılacağının müjdesini de vermişti. Uyuşturucu ile mücadeledeki çalışmalarıyla dikkat çeken Vali Çiçek, yılın ilk 6 ayında bir önceki yılın aynı dönemine oranla iki buçuk kat daha fazla uyuşturucu yakalandığını ifade etmişti. Vali Çiçek’in yapımı konusunda yoğun çaba sarfettiği Rehabilitasyon Merkezi ile gelişmeler hakkında da bilgi vermiş ve yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak olan merkezin 40 yatak kapasiteli ve İç Anadolu’nun en büyük merkezi olacağını söylemişti. 

“Kurtaramadığımız her bir kişi 10 kişiyi peşinden sürüklüyor” diyen Vali Çiçek, Rehabilitasyon Merkezinin önemine vurgu yaparak, uyuşturucu kullanan kişilerin tedavi edilmemesi durumunda satıcı olarak başka kişileri de uyuşturucuya bulaştırdığını belirtmişti. 

Tüm bunların ardından Rehabilitasyon Merkezi için harekete geçildi. Temel atma töreni için geri sayıma başlanan Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaat alanından da ilk görüntüler geldi. Alanda çalışmaların başladı. Kayseri için önemli bir kazanım olacak bu merkezin en kısa sürede tamamlanması da heyecanla bekleniyor.