Tehlikeli derede dikkat çeken işlem

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bulunan kirli dere ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dere temizlendi mi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tehlikeli derede dikkat çeken işlem
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin Bünyan ilçesinde bulunan bir dereye hayvan atıklarının karıştığı tespit edilmişti. Dereki bu kirli atıkların hem çevrede kirlilik oluşturduğu hem de insan sağlığını tehdit ettiği Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’e iletişmiş, Başkan Metin alanda incelemelerde bulunmuştu. Metin gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını ifade ederken, konunu bizzat takipçisi olacağının da altını çizmişti. 

İlçede yaşanan sorun giderildi. Metin, Plato Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hasçalık ile görüşerek konuyu çözüme kavuşturdu. 

Metin, “Sağlık Mahallesi Muhtarımız Gökhan Çolak ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlarımız Yunus Karanfil ile birlikte bölgede gerçekleştirdiğimiz incelemeler sonrası Plato Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hasçalık ile görüşerek gerekli çalışmaları başlattık.

Atıklar temizlenip bölgeye verilen hasarı gidermek için kurutma ve topraklama yapıldı. Atıkları bölgeye taşıyan ve derelerimize karışmasına neden olan tüm bağlantılar kesildi. Bünyan'ımızda yaşanan bu büyük sorun giderildi. Sorunun en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması için bizimle birlikte hareket eden Plato Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hasçalık'a teşekkür ediyor, bu tür sorunların Yeşil Bünyan'ımızda tekrar yaşanmamasını diliyoruz" diye konuştu. 

Mahalle muhtarları da Metin’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. 

Tehlikeli derede dikkat çeken işlem