Tartışmaya MHP'li vekilin kardeşi de katıldı: Yumruğunu sıkmış kavgaya hazır bekleyen kişi kim?

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (MHP) arasındaki seçim tartışmaları sürüyor. Seçim tartışmalarına MHP'li Vekil Baki Ersoy'un kardeşi de katıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tartışmaya MHP'li vekilin kardeşi de katıldı: Yumruğunu sıkmış kavgaya hazır bekleyen kişi kim?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçim günü adliyede başlayan tartışmalar sürüyor. Son olarak ilçe seçim kurulu tarafından seçimin iptaline ilişkin karar verilen ilçeye ilişkin açıklamalar peş peşe geliyor. Pınarbaşı adliyesindeki görüntülere ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, seçim gecesini anlatmış ve hakime saldırdığı yönündeki iddiaları sert bir dille yalanlaymıştı. Milletvekili Ersoy, “Öncelikle belirtmek isterim ki, Pınarbaşı Adliyesi’nde görevli seçim kurulu hakimine saldırdığım tamamen iftiradan ibarettir. Sosyal medyaya yansıtılan görüntüler tüm detaylarını bütün çıplaklığı ile anlatacağım FETÖ kumpasının bir parçası olarak çarpıtılarak kamuoyuna sunulmuştur. Devletimize ve devletimizin bütün görevlilerine saygım sonsuzdur.” diye konuşmuştu.

Tartışmaya MHP'li vekilin kardeşi de katıldı

MHP’li ve CHP’li isimler arasında ipler iyice gerilirken tartışmaya Ersoy’un kardeşi Latif Ersoy’da katıldı. Baki Ersoy’a destek veren Latif Ersoy, “İşte CHP zihniyeti budur” diyerek açıklamalarda bulundu. Ersoy, “Hakime saldırdı iftirasını atanlar bu yumruğunu sıkmış kavgaya hazır bekleyen kişi kimdir?FETÖ artıklarını yanınıza alarak bizim değerlerimize küfürler edeceksiniz,milletvekiline saldırtacaksınız sonrada kes-yapıştır yöntemiyle iftira atacaksınız..İşte CHP budur..!” dedi.