Tartışma büyüyor! MHP'li Ersoy: Yürekli insanım! Beni de sadece Kayseri değil Türkiye tanır

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'in, 'Benim o gece şahit olduğum olay bir Milletvekilinin Devletin Hakimine küfrettiği ve saldırdığıdır' açıklamalarına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan yanıt geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tartışma büyüyor! MHP'li Ersoy: Yürekli insanım! Beni de sadece Kayseri değil Türkiye tanır
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı seçimine ilişkin tartışmalar sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy için, 'Benim o gece şahit olduğum olay bir Milletvekilinin Devletin Hakimine küfrettiği ve saldırdığıdır' açıklamalarına Milletvekili Ersoy’dan yanıt geldi. 

Tartışma giderek alevlenirken, “Aşkın Genç hala yalan söylüyorsun ve sana yakışmıyor.” diyen Ersoy, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Ben hakime küfür etmedim, orayı ahlaksız insanlar ile abluka altına alıp hırsızlık yaptırdığın ve bana fiziki olarak saldırttığınız FETÖ artığı itlerinize küfür ettim.Senin tavırlarına ve söylemlerine kaymakam bey dahil o odada bulunan herkes şâhittir. Ben yaptığım bir şeye ‘yaptım’ diyecek kadar yürekli bir insanım.
Beni de sadece Kayseri değil Türkiye tanır.
Kendi partinin ve partililerinin sana baskı yaptığını biliyorum ama korkma ve doğruları konuşarak sana duyulan saygıyı kaybetme derim.
Pınarbaşı’nın siz yolunu bilmezken bizim yaptıklarımız ortadadır.
Ne yapacaksınız 2 Haziran’da yine hırsızlık yaparak belediye kazanıp zafer işaretleri ile demlene demlene kutlama mı yapacaksınız?
Ya da Sarız’da yaptığınız gibi helal ekmeğinin peşinde olan insanları mı işten çıkarıp perişan mı edeceksiniz?
Pınarbaşı Belediyesinin borcunu sorduğunuz şu anda görevli vali yardımcımız ne cevap verdi, neden açıklama yapamadınız?
Biz yaptığımız her şeyin arkasındayız.Bunu unutmayın..!”