Tarihe geçen futbolcu Kayseri'de

Tüm liglerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli isim artık Kayseri'de. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Tarihe geçen futbolcu Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk geçtiğimiz ağustos ayında kaptanlığını yaptığı Altay’a Tuzlaspor karşısında galibiyet golünü atarak bir kez daha tarihe geçmişti. Altay forması altında Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun son maçından Kasımpaşa filelerini havalandırarak süper Lig tarihinin gol atan en yaşlı oyuncusu olmuştu. Öztürk, bu başarısını Trendyol 1. Lig’de de sürdürdü. 1981 yılında Kayseri’ed dünyaya gelen İbrahim Öztürk, Süper Lig’in ardından 1.Lig’de gol atan en yaşlı oyuncu unvanının sahibi olmuştu.

Tarihe geçen futbolcu Kayseri'de

Tüm liglerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli isim Öztürk, yoluna Kayseri’de devam etme kararı aldı. Türkiye 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın başarılı oyuncusu 43 yaşındaki İbrahim Öztürk’ü düzenlenen imza töreni ile renklerine bağladı.

Talas Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, yeni transfer İbrahim Öztürk ve kulüp yöneticileri katıldı.

Tarihe geçen futbolcu Kayseri'de

Burada konuşan başarılı oyuncu Öztürk, “İlk günkü gibi bugün hala heyecanlıyım. Burada şampiyonlukla başladık ve ayrıldım. İnşallah kariyerimin sonunda da son şampiyonluğu da yaşayıp belki arkadaşlara devretmek, farklı görevlerde devam etmek olur. Sonraki projelerimizi de tabi süreç gösterecek. Profesyonel anlamda bu ligin yeni takımıyız. Bu süreç kolay geçmiyor. Dışarıdan baktığımız zaman evet birçok şey kolay gibi görünüyor ama içeride çok zorlukları var. Geçişler her zaman için zordur. Bunun da farkındayız. Biz güçlü bir aile olduğumuz sürece, beraber düşünüp beraber hareket ettiğimiz sürece başarılmayacak iş yok” ifadelerini kullandı.

Tarihe geçen futbolcu Kayseri'de

Konuşmaların İbrahim Öztürk, 1,5 yılığına Talasgücü Belediyespor’a imza attı.