Taraftar Baki Ersoy'un hediye ettiği biletleri nasıl yükletecek?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, gün içinde Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in de yaptığı paylaşım sonrasında 1000 bilet satın alarak, destek vermişti. Peki bu ücretsiz biletleri taraftar nasıl yükletecek? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Taraftar Baki Ersoy'un hediye ettiği biletleri nasıl yükletecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, sezonun en önemli maçlarından birisine daha çıkıyor. Sarı-Kırmızılı takım, Konyaspor ile final niteliğinde bir maçta karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'un maç hazırlıkları devam ederken, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sarı-Kırmızılı takımın başarısı için çaba göstermeye devam ediyor. Ersoy, taraftarın maça daha fazla ilgi göstermesi amacıyla Konyaspor maçına 1000 bilet satın almıştı.

Taraftar ücretsiz biletten nasıl yararlanacak?

Kayserispor-Konyaspor maçını ücretsiz izlemek isteyen taraftarlar, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un ismini vererek biletlerini passolig kartlarına yükletebilecek. Ersoy'un taraftara yaptığı bu jesten faydalanmak isteyen sporseverler, Ersoy'un hediye ettiği 1000 bileti, Almer AVM arkasındaki Kayserispor buluşma noktasındaki (KBN) passolig gişelerinden yükletebilecek.

Taraftar Baki Ersoy'un hediye ettiği biletleri nasıl yükletecek?

Ersoy, bu jesti, Kayserispor'un Ankaragücü maçı öncesinde de yapmıştı. Ersoy'un 38 TL'den satılan 1000 Bileti alıp hediye ettiği maç 2-1 Kayserispor'un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Taraftarlar, maç öncesinde ve sonrasında Ersoy'un bu anlamlı jesti karşısında teşekkür etmişti.

Taraftar Baki Ersoy'un hediye ettiği biletleri nasıl yükletecek?

Baki Ersoy'un Kayserispor'a olan desteğinin ardından Kayserili iş insanlarının da bu kampanyaya katılması bekleniyor. Gaziantep FK'nın kümede kalması adına Gaziantep'te de tüm şehir kenetlenmiş, taraftarın maça ilgisinin artması için seferberlik yapılmıştı. Kayserililerin de Gaziantep FK gibi, hareket etmesi bekleniyor.