Talas Tanzim Satış Açıldı

Efe Gross Marketler Zinciri Kayseri'deki yatırımlarını sürdürüyor.  Talas Tanzim Satış yeni markası ile Talas'ta yeni şubesini açtı.

Talas Tanzim Satış Açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Efe Gross Marketler Zinciri Kayseri’deki yatırımlarını sürdürüyor.  Talas Tanzim Satış yeni markası ile Talas’ta yeni şubesini açtı.

Kayseri Tanzim Satış Talas Şubesi açıldı. Açılışa,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları  Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkaya ve  vatandaşlar katıldı.

 Açılışta konuşan  Efe Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkaya, “ TalasTanzim Satış markası ile burada vatandaşlarımıza kaliteli, ekonomik ve refah bir ortamda alış veriş yapma imkan sağlıyoruz. Kayserimizin Talas ilçesinde güzel bir yatırımla yeni işletmemize kavuştuk. İnşallah sizlerin de desteğiyle Kayserimizin ve Talas ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum. Herkese hayırlı alışverişler diliyorum" dedi.

KESOB Başkanı Ahmet Övüç’de  açılışta yaptığı açıklamada, "Her şeyin küçüldüğü dönemde Efe Marketler Grubu maşallah 3-4 yıl içerisinde 6. marketlerini açtılar bu bizi çok memnun ediyor. Demek ki iyi gıda satıyorlar iyi iş yaptıkları için her şey küçülürken bunların büyümesi bizi ayrıca memnun ve mutlu ediyor. Enflasyonun zor olduğu bir dönemde arkadaşlarımız sık sık indirimlere giderek helal ve güzel gıdaları satarsa devamlı büyüyeceğinden eminim." diye konuştu.