Talas'taki ölümün nedeni belli oldu

Kayseri'nin Talas ilçesine evinde bir kişi yaşadığı evde hareketsiz bulunmuş ve daha sonra hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Şahsın ölüm nedeni belli oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Talas'taki ölümün nedeni belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen olayda, Ekrem Akıncıoğlu bakıcısı tarafından hareketsiz şekilde yatarken bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede 73 yaşındaki Akıncıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlenmişti. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Talas'taki ölümün nedeni belli oldu

Evini ihtiyaç sahibi çocukların eğitimi için bağışlamıştı

Evinde ölü bulunan Akıncıoğlu ile ilgili dikkat çeken detay da ortaya çıkmıştı. Evinde ölü bulunan Akıncıoğlu, 2020 yılında evini ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağışlamıştı. Ekrem Akıncıoğlu, oturduğu evini ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlamıştı. Bu anlamlı davranışı ile dikkat çeken hayırsever Ekrem Akıncıoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetileriyle birlikte Talas Tapu Müdürlüğüne giderek, bağış işlemini gerçekleştirmişti. 

Talas'taki ölümün nedeni belli oldu

Ölüm nedeniyle ilgili açıklama

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada dernek üyesi ve bağışçısı Ekrem Akıncıoğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdiği ifade edildi.  Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Talas’ta ikamet eden ve oturduğu evi  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayan hayırsever Ekrem Akıncıoğlu (73) yalnız yaşadığı evde yaşamını yitirdi. Akıncıoğlu’nun kalp krizi sonrası vefat ettiği öğrenildi. Öğle namazını müteakip Talas Dedeoğlu Caminde kılınan cenaze namazından sonra toğrağa verilen Akıncıoğlu’nun cenazesine yakınları ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetici ve üyeleri katıldı.Akıncıoğlu’na bağışları nedeniyle bir süre önce ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr. Ayşe Yüksel tarafından plaket verilmişti.

Talas'taki ölümün nedeni belli oldu