Talas'ta yaşayanlar bu habere bayılacak

Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan vatandaşları çileden kurtaracak olan müjdeli haberi de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ' Bu da günün 3'üncü güzel haberi olsun.. ' ifadesiyle verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talas'ta yaşayanlar bu habere bayılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Talas ilçesinde yaşayan vatandaşları çileden kurtaracak olan müjdeli haberi de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç verdi.

Gün içerimde şehrimizde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Kayseri hızlı treniyle ilgili açıklamasını, “Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi’nin 1.2 milyar euroluk dış finansman sözleşmesi imzalandı.” ifadeleriyle Kayseri kamuoyuna müjdeleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ikinci müjdeyi de “Değerli Hemşehrilerim..

Kayseri’miz için bugünün ikinci güzel haberini de paylaşmak istiyorum. 4. Organize Sanayi Bölgesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan da onay çıktı.” ifadeleriyle vermişti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin Talas ilçesinde yaşayan vatandaşların ulaşım çilesine son verecek olan müjdeli haberi de “günün üçüncü güzel haberi” olarak duyurdu.

Başkan Büyükkılıç. sosyal medya hesabından videolu olarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

“Bu da günün 3’üncü güzel haberi olsun..

Üniversiteler şehri Kayseri’mizde Raylı Sistem Talas Mevlana-Cumhuriyet Meydanı arası Tramvay Hattı projemizde söz verdiğimiz gibi test sürüşlerimize başladık.

85 bin nüfuslu Mevlana mahallemiz ve üniversitelerimize hizmet edecek hattımız şehrimize hayırlı olsun.”