Talas'ta seçim coşkusu! Vekil halay çekti

CHP'de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Talas adayının seçim koordinasyon açılışında CHP'li vekil halay çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talas'ta seçim coşkusu! Vekil halay çekti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Av. Hacı İbrahim Yıldırım’ın 1. Seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılışa CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Prohram saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı.

Talas'ta seçim coşkusu! Vekil halay çekti

Burada konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Niyazi Bahçecioğlu’nu andı. Milletvekili Genç, “Onun attığı temeller üzerinde yükseliyor Kayseri. Dolayısıyla gücümüzü bilelim ve yolumuza adım adım devam edelim. 14 ve 28 Mayıs yapılan seçimlerde kıl payı kaybettik. Bunlar ne kadar bağırsalarda, çağırsalarda Türkiye’den her iki kişiden bir kişi bunların karşısında. Devletin tüm imkanları kullanılarak yapılan seçim kampanyalarında kıl payı kaybettik seçimleri. Şuan yerel seçimler. Yerel seçimlerin dinamikleri çok farklıdır. Burada kişiler ön plana çıkar. Geçtiğimiz seçimde 11 büyükşehri büyük bir zaferle kazandık. Türkiye nüfusunun yüzde 60’ını CHP’li belediye başkanları yönetiyor.” dedi.

Talas'ta seçim coşkusu! Vekil halay çekti

Talas Belediye Başkan Adayı Hacı İbrahim Yıldırım ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Biz güçlüyüz. Biz muhalefetiz. Umut bizde var. İşimiz gücümüz Kayseri.”

Talas'ta seçim coşkusu! Vekil halay çekti

Konuşmaların ardından Genç, partililerle birlikte halay çekti.