Talas'ta meydanda kurulacak! Tezgâhlarda yok yok
Talas Belediyesi girişimci kadınlara destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 'Mahareti Eller Kadın Üretici Pazarı', 4 Ekim Pazar günü kurularak misafirlerini ağırlayacak.
Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ’Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, Ekim ayında da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

El emeği ürünler sergilenecek
Kayseri’nin Talas ilçesinde tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanı’na her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyon, 4 Ekim Pazar günü yine tezgâh açıyor. Gerek el işi çalışmalar gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor. Birbirinden kıymetli el emeği ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu pazara, vatandaşların yine yoğun katılım göstermesi bekleniyor.