Talas'ta Hacivat-Karagöz sahne aldı...

Talas'ta hafta sonu Hacivat-Karagöz tiyatrosu heyecanı yaşandı. Aralık ayını kültür-sanat ayı olarak ilan eden Talas Belediyesi, programların startını Türk tiyatrosunun vazgeçilmezlerinden olan Hacivat-Karagöz tiyatrosuyla verdi.

Talas'ta Hacivat-Karagöz sahne aldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas’ta hafta sonu Hacivat-Karagöz tiyatrosu heyecanı yaşandı. Aralık ayını kültür-sanat ayı olarak ilan eden Talas Belediyesi, programların startını Türk tiyatrosunun vazgeçilmezlerinden olan Hacivat-Karagöz tiyatrosuyla verdi.

10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe küçük-büyük herkes yoğun ilgi gösterdi. Özellikle çocuklara farklı ve eğlenceli bir hafta sonu yaşatan etkinlikte büyükler de doyasıya eğlendi.

“Adeta çocukluğuma döndüm”

Program sonrası düşüncelerini dile getiren büyükler ve çocuklar, çok eğlendiklerini ve böyle bir etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

Dilara Yaman isimli bir vatandaş yaşadığı mutluluğu bu tiyatro ile çocukluğuna yeniden gittiğini ifade ederek, “Çok beğendik, çok mutlu oldum. Çocukluğuma döndüm adeta. Eski günlerimizi andık, eğitici bir etkinlik oldu.

Talas Belediyesi’ne çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ailesiyle Hacivat-Karagöz tiyatrosunu izleyemeye gelen Yusuf Buğra isimli bir çocuk da, “Çok beğendim, çok eğlendim. Başkan Amca’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Talas'ta Hacivat-Karagöz sahne aldı...
Talas'ta Hacivat-Karagöz sahne aldı...
Talas'ta Hacivat-Karagöz sahne aldı...