Talas'ta evinde ölü bulunan kişi bakın kim çıktı?

Talas'ta yaşadığı evde ölü bulunan Ekrem Akıncıoğlu ile ilgili dikkat çeken detay. Akıncıoğlu, bakın kim çıktı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Talas'ta evinde ölü bulunan kişi bakın kim çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen olayda, Ekrem Akıncıoğlu (73) bakıcısı tarafından hareketsiz şekilde yatarken bulundu.

Talas'ta evinde ölü bulunan kişi bakın kim çıktı?

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Akıncıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlenmişti. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Evinde ölü bulunan Akıncıoğlu ile ilgili dikkat çeken detay 

Talas'ta evinde ölü bulunan kişi bakın kim çıktı?
Diğer yandan evinde ölü bulunan Akıncıoğlu, 2020 yılında evini ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağışlamıştı. Ekrem Akıncıoğlu, oturduğu evini ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlamıştı.  Bu anlamlı davranışı ile dikkat çeken hayırsever Ekrem Akıncıoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetileriyle birlikte Talas Tapu Müdürlüğüne giderek, bağış işlemini gerçekleştirmişti. 

Akıncıoğlu, "İhtiyaç sahibi çocukların eğitimi için en önemli dernek olarak faaliyet gösteren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne insani vazifemi yerine getirdiğimi düşünüyorum. 2-3 yıldır aklımda olan bir hususu yerine getirerek rahatladım. Türkan Saylan’ın açmış olduğu bu güzel yola bir nebze olsun destek olduysam ne mutlu bana. Destekleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e, Kayseri Temsilcisi Burak Menekşe’ye ve ÇYDD gönüllüsü Niyazi Ünalmış’a çok teşekkür ederim" demişti. 

Talas'ta evinde ölü bulunan kişi bakın kim çıktı?

Mayıs 2023'te Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kayseri Şubesi, anlamlı bir etkinliğe imza atmıştı. Dernek, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Dayanışma Gecesi düzenledi.Geceden elde edilen gelirle, birçok öğrenciye burs imkanı sağlanırken, gecede ayrıca Ekrem Akıncıoğlu'na ÇYDD Başkanı Prof Dr Ayşe Yüksel, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına plaket vermişti.

Eğitime anlamlı destek! Evini bağışladı Haberin detaylarını okumak için TIKLAYIN