Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas'ta anlamlı bir yürüyüşe imza attı. CHP'liler ellerinde ay yıldızlı bayraklar ve meşalelerle şehitleri andı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Talas'ta anlamlı yürüyüş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas’ta anlamlı bir etkinliğe imza attı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle meşaleli saygı yürüyüşü gerçekleştirildi. 

Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Atatürk'ün izinde yol almaya devam

CHP Talas Belediye Başkan adayı İbrahim Yıldırım, ‘18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde kahraman atalarımızı anmak için gerçekleştirdiğimiz meşaleli zafer yürüyüşüne katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Atatürk’ün izinde yol almaya ve Cumhuriyetin değerlerini yaşatmaya  devam edeceğiz’ dedi.

Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Mücadeleyi sürdüreceğiz

CHP Milletvekili Aşkın Genç, ‘Talas ilçe örgütümüz ve gençlik kollarımızın düzenlediği 18 Mart Kahraman Atalarımıza Saygı ve Gençlik Yürüyüşünü büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. İkinci yüzyılına girdiğimiz Cumhuriyetimizin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi bizlere bağımsızlığı, mücadeleyi ve azmi hatırlatıyor. Gelecek nesillere miras bırakmak için emanet edilmiş bu vatanı, geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha mutlu, refah ve güven içinde yaşayacakları bir hale getirinceye kadar mücadeleyi sürdüreceğiz’ açıklaması yaptı. 

Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Diğer yandan yürüyüşe CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı, Talas Belediye Meclis üyesi ve adayı Mustafa Çalıksoy ile parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. 

Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Talas'ta anlamlı yürüyüş!

Talas'ta anlamlı yürüyüş!