Talas Belediyesi 8.'sini Sosun'da açtı

Talas Belediyesi, bu yıl, kırsal mahallelere yaptığı sosyal tesislerin 8'incisi Sosun'da açtı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Talas Belediyesi 8.'sini Sosun'da açtı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi kırsal mahallelere yaptığı tesislerin açılışlarına devam ediyor. Talas Belediyesi’nin bu yıl açtığı 8’inci sosyal tesis Sosun Mahallesi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Talas Belediyesi 8.'sini Sosun'da açtı

Törende konuşan Sosun Mahalle Muhtarı Fatih Boyraz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ak Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç’ın da katıldığı törende konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, açılan tesiste diğer partilerin adaylarının da toplantı yapabileceğini belirterek, “Burası Sosun’un ortak mekanı. Herkes toplantı yapacak burada. Herkes güzellikleri paylaşacak. Güzel tekliflerle gelecekler. Sadece yanlış iş tarif etmeyecekler. Allah devlete zeval vermesin. Ben 2 yıl doğuda görev yaptım Van'da. Hiç ummadığınız kişiler, ummadığınız şekilde devlet karşısına çocuklarımızın kafasını karıştıracak şekilde geçiyor olabilirler. Önümüzde ben o bölümü fazla açmak istemiyorum. Çünkü Sosunlular çok bu konuda dikkatliler. Devlet yanlısıdır. Önümüzde seçimler var. Bir beş yıl daha biz bu göreve talibiz. Cumhur İttifakı'nın adayı olmak benim için de ayrı bir onur. Başkanlarım ifade ettiler. Benimle birlikte beni yalnız bırakmayan bütün teşkilat görevlisi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bununla beraber bir 5 yıl daha görev verirseniz, Allah'ın izniyle, biz birlikte çok iş yaparız. Önemli olan da sizin mutluluğunuz, çocukların geleceği…” diye konuştu. 

Talas Belediyesi 8.'sini Sosun'da açtı