Taksici cinayetinde yürek burkan detay

Kayseri'de taksicilerin kavgasında bir taksicinin hayatını kaybettiği olayın duruşmasına 8 Ocak tarihinde devam edildi. Maktul Ali Demirel'in annesi N.D.'nin mahkemede yaptığı açıklama duygulandırdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Taksici cinayetinde yürek burkan detay
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de taksicilerin kavgasında taksici Ali Demirel'in hayatını kaybettiği olayın duruşmasına 8 Ocak (dün) tarihinde Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Maktul Ali Demirel'in annesi N.D.'nin mahkemede yaptığı açıklama duygulandırdı.

Anne N.D. vefat eden oğlu Ali Demirel'e 1987 yılında şehit olan abisi J. Er Ali Çarkıt'ın adını verdiğini açıkladı. Anne N.D. mahkemede yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Benim abimin adı Ali'ydi abim 1987'de Şehit oldu. Oğluma abimin adını verdim. Ben anneyim ciğerim yanıyor.'

Maktul Ali Demirel'in kardeşi İ.D. ise 'Kardeşim mesleğini yaparken öldürülmüştür dolayısıyla şehit sayılır 87'de şehit olan dayım gibi ağabeyim de şehittir.' dedi.

Taksici cinayetinde yürek burkan detay

Şehit Jandarma Er Ali Çarkıt 3 Nisan 1987 tarihinde Hakkari Şemdilli Ormancık Karakolunda hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit olmuştur. Şehit Çarkıt'ın kabri ise Tomarza ilçesi, Dadaloğlu mahallesi, Cingöz (Akin) mezrasındadır.

Taksici cinayetinde yürek burkan detay

Olay, 23 Haziran 2022 tarihinde Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi Talas Bulvarı'ndaki bir taksi durağında meydana gelen olayda taksiciler Ali Demirel (37) ile R.D. (23) arasında iddiaya göre yolcu meselesi yüzünden çıkan kavgada R.D., bıçakla Demirel'i yaralamıştı. Ali Demirel vücuduna isabet eden bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan taksici hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan R.D. yakalanarak gözaltına alınmıştı.