Takım Gaziantep'e ulaştı!

Kayserispor kafilesi Gaziantep'e ulaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Takım Gaziantep'e ulaştı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor resmi X hesabı Gaziantep Kalyon stadyumu videosu paylaştı. Bugün saat 19.00'da gerçekleşecek Gaziantep Kayserispor maçı öncesi yapılan stad paylaşımı ile hesap kafilenin sağ salim Gaziantep’e vardığını bildirdi.

Mondihome Kayserispor mücadelenin gerçekleşeceği saatlerde Gaziantep'te yağmurlu bir havanın havanın beklendiğini, muhtemel sıcaklığın ise 5 derece olacağını açıkladı.
Mondihome Kayserispor ile Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek mücadeleye sayılı saatler kaldı. Saat 19.00'da Kalyon Stadyumunda gerçekleşecek olan müsabakaya 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Takım Gaziantep'e ulaştı!

Mondihome Kayserispor'un mücadeleye; Bilal, Ramazan, Kolovetsios, Arif, Carole, Mehmet Eray, Kartal, Boa Morte, Karimi, Cardoso, Gökhan 11'i ile çıkması bekleniyor.

Gaziantep FK'nın muhtemel 11'i ise; Nita, Mustafa, Ertuğrul, Dijolobodji, Arda, Mbakata, Markovic, Furkan, Sorescu, Maxim, Draguş şeklinde.