Tablolife ile Kaliteli Tablonuz Olsun

Tablolife, hayata sanatsal bir dokunuş yapmak isteyenlerin adresidir. Bu alanda sanata dair bütün eserleri sunan firmamız sizler için kaliteyi göz önüne getirir.

Tablolife ile Kaliteli Tablonuz Olsun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Günümüzde hemen hemen birçok evde karşımıza çıkan yağlı boya dokulu tablo ile evlerde estetik bir görünüm yaratmak oldukça kolay bir hal alıyor. Mevcut bu tabloları evimizdeki eşyalara göre uyumlu renklerde seçerek hoş bir görünüm yaratabilir; yaşadığımız ortamı daha da canlı bir hale getirebiliriz. Bünyemize size hitap eden tüm tablolarımız kaliteli bir şekilde hazırlanmış olup yağlı boya dokulu tablo kategorisi ile sizlerle buluşuyor. Tablolarımız üzerinde toz alma işlemi yapılabilir ancak asla ıslak maddeler ile tabloya yaklaşılmaması gerekir. Aksi takdirde tablo üzerinde bozulmalar oluşabilir. Bunun dışında dikkat edilmesi gereken herhangi bir unsur yoktur. Sizde firmamız bünyesinde yer alan bu tablolar ile evinizde yağlı boya dokulu tablo kullanarak evinizi sanattan eksik bırakmayın.

 

Kanvas tablo özellikle son zamanlarda sıkça adını duyduğumuz bir tablo çeşididir. Son zamanlarda popüler olan tablolar kullanılarak evlerde ya da işyerlerinde hem hoş bir görünüm hem de modernlik yakalamak mümkün oluyor. Kanvas tablo hazırlanırken özel olarak işlemler gerçekleştiriliyor. Mevcut tablonun boyutu baz alınarak buna bağlı olarak ağırlığı değişiklik göstermektedir. Tablo yapımında pamuklu bir tuval bezine püskürtme sistemi ile baskı yapılmaktadır. Fırınlanan ahşap üzerine geçirilen bu bez ile tablo oluşturulur. Genel olarak kullanılan Kanvas tablo çerçevesiz bir yapıda olmaktadır ancak talebe göre çerçeve takılır.

 

 

Tablolife, hayata sanatsal bir dokunuş yapmak isteyenlerin adresidir. Bu alanda sanata dair bütün eserleri sunan firmamız sizler için kaliteyi göz önüne getirir. İlk başta küçük bir resim çerçeve atölyesi olan firmamız ardından 1995 senesinde tuval imalatı ve yağlıboya resimler ile çeşitli ürünler oluşturmaya başlamıştır. Tablolife yurtiçi sunduğu hizmetler ile büyüyerek müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımış bir firmadır. Yakaladığı başarı sayesinde günümüzde ise yurt dışına kadar uzanan müşteri ağı bulunuyor. Sanata ait tüm eserleri ve ürünleri bünyesinde barındıran gelişmiş platform üzerinde portre ve doğa resimleri gibi birçok kategoriye ulaşım sağlamak mümkündür. Tablo Life ile sanata adım atmak ve sanat eserleri arasında büyülenmek kaçınılmaz bir durum olacaktır.