Suskunluğunu bozdu: O sisteme atılmış koca bir yumruktur!

Kayserispor'un önceki dönem yöneticilerinden İş insanı Mustafa Tokgöz, Türkiye'nin konuştuğu konu ile ilgili sessizliğini bozdu. Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı değerlendiren Tokgöz, 'O sisteme atılmış koca bir yumruktur' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Suskunluğunu bozdu: O sisteme atılmış koca bir yumruktur!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü’nün Çaykur Rizespor’u konuk ettiği karşılaşmanın ardından, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahanın içine girerek, karşılaşmanın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmıştı. Türkiye’de futbol karşılaşmalarının ertelenmesine neden olan ‘yumruk’ ile farklı yorumlar yapılırken, Kayserispor’un eski yöneticilerinden İş insanı Mustafa Tokgöz, bu konudaki sessizliğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bozdu.

Suskunluğunu bozdu: O sisteme atılmış koca bir yumruktur!

Konuyla ilgili olarak neler söyleneceğini beklediğini ifade eden Tokgöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yumruk atılması olayıyla ilgili görüş belirtmedim, bekledim. Ne değişecek acaba? diye bekledim! Milyonlarca taraftarımız olmadığı, kamuoyu baskısı oluşturamadığımız, federasyonun ayaklarını titretemediğimiz için umursanmayan Anadolu takımları yine ve yine görmezden gelindi. Faruk Koca'nın yaptığı koca bir yanlıştır. Ama hangi Anadolu maçlarında 3 ten fazla Var'a gidildi ? Görüşleri, talepleri umursandı? Şimdi tuttunuz Karagümrük Kayserispor maçında cezalı oyuncuları Galatasaray maçında cezasını çekecek dediniz. Bunu şimdi yaptınız ve yine yapacaksınız Allah sizin belanızı versin Türkiye Futbol Federasyonu… Siz yalakalık yaptıkça pisliğinizde boğulacaksınız. Bu yumruk olayı o günkü maçın reaksiyonu değil yıllardır içimizi doldurduğunuz KAHIRLARIN sonucudur. O tokadı, o günahsız hakeme atıldı sanmayın O sisteme atılmış koca bir yumruktur.”