Suriyeli DEAŞ üyesi Kayseri'de yakalandı

Kayseri Jandarma Komutanlığı ekiplerince, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Suriye uyruklu 1 DEAŞ şüphelisi yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Suriyeli DEAŞ üyesi Kayseri'de yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Suriye uyruklu 1 DEAŞ şüphelisi yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ile Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı'nın koordineli çalışmaları sonucunda, H.H. isimli şüphelinin Suriye'de bulunduğu dönemde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içinde faaliyet gösterdiğine dair istihbari bilgilere ve örgütsel fotoğraflara ulaşıldı. Bu bilgilerin doğruluğunu teyit etmek ve şüpheliyi yakalamak amacıyla 15 Mayıs 2024 (bugün) tarihinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan ev ve iş yerlerinde arama operasyonu düzenlendi.

Yapılan operasyon neticesinde H.H. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, şüpheliye ait 2 adet dijital materyal ele geçirildi. Bu materyallerin incelenmek üzere emniyet birimlerine teslim edildiği belirtildi.