Suriyeli, Afgan derken şimdi de Haitililer Kayseri'de

Türkiye gündeminin ilk sıralarını meşgul eden sığınmacı ve mülteciler konusunda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Suriyeli ve Afganlardan sonra Haitililerin de Kayseri'ye geldiği belirtiliyor. iddianın sahibi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ... Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Suriyeli, Afgan derken şimdi de Haitililer Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mülteciler ve sığınmacılar konusu Türkiye gündeminin ilk sıralarını meşgul etmeye devam ediyor. Kayseri’de İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı’nın verilerine göre Mayıs ayı itibariyle, 83 bin 64 kişi Suriyeli yaşıyor. Suriyeliler ve Afganlar tartışılırken Haitililerin Kayseri’ye geldiği iddiası gündemi meşgul edecek gibi görünüyor. 

Suriyeli, Afgan derken şimdi de Haitililer Kayseri'de
İddianın sahibi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ. Haberiniz.com.tr sitesine açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Son dönemde Kayseri’de Haitililer çıktı ortaya, biliyor musunuz? Niye, çünkü Haiti’den Avrupa’ya gelenler, Haiti’ye geri yollanmamak için biz Türkiye’den geldik diyorlarmış. Herkes öğrendi bunu. Adam Tunus’tan İspanya’ya kaçıyor. Tunus’a geri yollanmamak için İspanyol polisi öğüt veriyor: ‘Türkiye’den geldim de, seni Türkiye’ye yollayayım’ diye. Bu nasıl bir anlaşma. Davutoğlu’nun Türkiye’ye hediye ettiği budur…” diye konuştu..