Sungur, özür diledi!

İYİ Parti'de Kayseri Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Avukat Abdullah İlker Sungur'dan dikkat çeken Sinan Ateş açıklaması...

Sungur, özür diledi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah İlker Sungur, Ankara'da cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş paylaşımıyla dikkat çekti. 
Sungur, "Sinan Ateş'ten, eşinden ve çocuklarından özür diliyorum" dedi. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından cinayetle ilgili bir çok iddia ortaya atıldı ve önemli gelişmeler yaşandı. İYİ Parti' de Kayseri' Milletvekili adayı olan ancak 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre seçilemeyen Abdullah İlker Sungur, seçim sürecinde Sinan Ateş cinayetiyle ilgili sık sık "Sorumluların yargı önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız" açıklaması yapmıştı. 

Aynı zamanda İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan Avukat Abdullah İlker Sungur, Sinan Ateş ile ilgili yeni bir açıklama daha yaptı. Sungur, bu kez Ateş ve Ailesinden  özür diledi. 

ÖZÜR DİLERİM SİNAN BAŞKAN
İYİ Partili Abdullah İlker Sungur, şu ifadeleri kullandı:
Özür dilerim Sinan Başkan…Senden, kıymetli eşin Ayşe’den, Banu Çiçek’ten, Bengisu’dan, ailenden ve bütün Türk milliyetçilerinden. Elbet bir gün Türk milliyetçileri iktidara gelecek. Elbet bir gün başaracağız…

İŞTE O AÇIKLAMA