Sungur: Bu seçimler ülkemize kardeşlik, barış, huzur getirsin...

İYİ Parti Milletvekili adayı vukat Abdullah İlker Sungur, 'Bu seçimlerin ülkemize kardeşlik, barış, huzur getirmesi diliyorum' dedi.

Sungur: Bu seçimler ülkemize kardeşlik, barış, huzur getirsin...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat Abdullah İlker Sungur, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu, Besime Özderici İlköğretim Okulu'ndaki  1021 Nolu sandıkta kullandı. 
Sandık başına giden İYİ Parti Adayı Sungur, oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla sohbet etti.  Sungur, ''Seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmsını dilerim. Söz vatandaşlarımızda, sandıktan çıkacak her sonuca saygılıyız'' dedi. s
1021 nolu sandıkta oyunu kullanan Sungur, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla birlikte sıraya girdi. Sungur, sandık kurulu üyeleri ilr teker teker selamlaştı ve kolaylıklar diledi. Oy pusulası ve oy zarfını alarak kabine geçen Sungur, kısa süre kabinde kaldıktan sonra oyunu, oy sandığına attı.  İYİ Partili Sungur, oy kullandıktan sonra, okul bahçesinde bekleyen vatandaşlar tarafından soru yağmurun tutuldu. Sungur, ''Çok daha güzel günler görmek umudu ile, bu seçimlerin ülkemize kardeşlik. barış, huzur getirmesi dileklerimi tekrarlıyorum'' diedi. 
Sungur, seçime giren tüm siyasi parti ve adaylarına başarılar diledi.