Şule Öğretmen yine çok konuşulacak…

Ders öncesi yaptığı ve yaptırdığı danslarla Türkiye gündemine damga vuran Şule Öğretmen, yine çok konuşulacak bir gösteriye imza attı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şule Öğretmen yine çok konuşulacak…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Osman Zeki Yücesan İlkokulunda görev yapan Şule öğretmen, her sabah öğrencilerini güler yüzle, danslarla karşılayıp minik öğrencilerinin yüzünde güller açtırıyor. Bir gün Barış Manço’nun ‘Kara Sevda’ bir gün Anadolu’nun unutulmaz ezgilerinden ‘Bulguru Kaynatırlar’ şarkılarıyla öğrencilerin karşılayan Şule Öğretmen, geçtiğimiz aylarda Türkiye gündemine oturmuştu. Şule Öğretmen örnek davranışıyla sosyal medyada büyük bir beğeni ve takdir toplamıştı. 

Öğrencileri ile bambaşka bir bağ kuran Şule Öğretmeni, “Her gün düzenli olarak sabah okul girişlerinde, hava şartları soğuk olursa diğer derslerde veya öğle arasında 3-5 dakikalık bir kültürfizik etkinliği yapıyoruz. Ben de çocuklarımızın dikkatini çekmek ve motivasyonunu artırmak amacıyla bu etkinliği müzikle birlikte uyguluyorum. Yöresel müziklerimizi kullanmaya özen gösteriyorum. Çocuklarımızın da bu istikamette bilgi edinmelerini, okulu sevmelerini, heyecan dolu bir şekilde derslere girmelerini sağlamak için yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 Şule Öğretmen yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda öğrencileriyle birlikte muhteşem bir gösteriye imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı 23 Nisan Şenlikleri kapsamında dinlenme rekorları kıran ‘Samsak Döveci’ şarkısıyla öğrencileriyle birlikte dans ederken, hem Şule Öğretmenin hem de öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluştu. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken yine büyük bir beğeni topladı.