'Su Verimliliği Seferberliği' eğitimi

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 'Su Verimliliği Seferberliği' kapsamında eğitim ve farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda binalarda su verimliliği uygulamalarına yönelik eğitimler verildi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

'Su Verimliliği Seferberliği' eğitimi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’de su kaynaklarının, tüm sektörlerde verimli ve sürdürülebilir kullanılması amacıyla toplumun her kademesinden su kullanıcı gruplarını kapsayacak şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında eğitim ve farkındalık çalışmalarına Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü devam ediyor. 'Su Verimliliği Seferberliği' eğitimiBu kapsamda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, KASKİ iş birliği ile 69 Kurum temsilcilerinin de katılım sağladığı binalarda su verimliliği uygulamalarına yönelik eğitimler verildi.
Akdeniz iklim kuşağında bulunan ülkemizde iklim değişikliği etkilerine bağlı olarak su kaynaklarında meydana gelecek olan azalmayı vurgulayarak, bu doğrultuda mevcut su kaynaklarının verimli kullanılmasının önemine dikkat çekildi.'Su Verimliliği Seferberliği' eğitimiSu Verimliliği Seferberliği kapsamında herkese farklı görevler düştüğü, bireysel olarak çok basit önlemler alınarak su kullanımını azaltabileceği ve su gönüllüsü bilinci ile herkesin bu bilgileri paylaşması gerektiği anlatıldı.'Su Verimliliği Seferberliği' eğitimi