Stephane Bahoken İstanbulspor maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da üst üste gelen sakatlıklar teknik direktör Recep Uçar'ı kara kara düşündürüyor. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Stephane Bahoken'in son durumu ne? Kamerunlu İstanbulspor maçında oynayacak mı? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Stephane Bahoken İstanbulspor maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da Stephane Bahoken’in son durumu ne?

Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçının son dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu, İstanbulspor maçında oynayacak mı? Kayserispor'da üst üste gelen sakatlıklar teknik direktör Recep Uçar'ı kara kara düşündürüyor. Kupa maçında acı içinde oyundan çıkan Bahoken’in İstanbulspor karşısında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Sakatlığında çok ciddi bir durum olmadığı belirtilen tecrübeli golcü oyuncunun riske edilmeyip, dinlendirildiği kaydedildi.

Sağlık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda Bahoken’in, Samsunspor maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da forma giyen Bahoken, 26 maçta 4 gol atarken, 3 de asist yaptı. Sezon başında bedelsiz bir şekilde Kayserispor’a transfer olan Kamerunlu, bu yıl da Sarı-Kırmızılı forma ile 3 kritik gole imza attı. İlk golünü Trabzonspor’a karşı atma başarısı sağlayan Bahoken, ertesi hafta yine sahneye çıktı ve Pendikspor ağlarını da havalandırdı. Güçü fiziği ve çevikliğiyle rakiplerin korkulu rüyası olan Bahoken, son olarak Sivasspor’a gol atmıştı.