Sosyal medyada gündem: Kayserispor

Kayserispor sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde yerini aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sosyal medyada gündem: Kayserispor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Şehrin takımı Kayserispor sosyal medyada çok konuşuldu. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor, bugün Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. İki takımı da kritik bir mücadele beklerken zorlu müsabakada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe ile Kayserispor ligde 46. kez mücadele edecek. Geride kalan 45 maçta ise Fenerbahçe 28 galibiyet alırken, Kayserispor 8 kez kazandı. 9 müsabaka ise beraberle noktalanırken sarı kırmızılılar kalesinde 98 gol, sarı lacivertliler ise 48 gol gördü. 

Sosyal medyada gündem: Kayserispor

Diğer yandan dün Kayserispor uçağı zor anlar yaşadı. Erkilet Havalanı'ndan THY'nin 15.15 uçağıyla maç için İstanbul'a gitmesi planlandı. Hava şartları nedeniyle rötar yapan uçak saat 17.00'de havalandı. Kalkıştan kısa süre sonra uçağa yıldırımın isabet etmesi nedeniyle uçak tedbir amaçlı Erkilet Havaalanı'na tekrar döndü. Uzun bir bekleyişin ardından ikinci kez havalanan uçak İstanbul’a akşam saatlerinde ulaştı. Zorlu bir yolculuğun ardından akşam oynanacak maç heyecanla bekleniyor. 

Sosyal medyada gündem: Kayserispor

Yaşanan talihsiz olayların ardından Kayserispor, “X” sosyal medya platformunda en çok konuşulan konular listesine zirveden giriş yaptı. Çok sayıda vatandaş “geçmiş olsun” mesajlarını iletirken, Fenerbahçe ile oynanacak mücadele için de “başarılar” diledi.

 Sosyal medyada gündem: Kayserispor