Sonucu merakla beklenilen 66 projeye onay!

Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin merakla beklediği Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı sonuçları açıklandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sonucu merakla beklenilen 66 projeye onay!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin merakla beklediği Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Program sonuçları açıklandı. Program kapsamında Kayseri'den 66 proje ile başvurulmuştu. 

Sonucu merakla beklenilen 66 projeye onay!

Program kapsamından Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilen 9 ekonomik ve 57 altyapı yatırım olmak üzere toplam 66 proje bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan projelerin toplam tutarı ise 137 milyon 845 bin TL oldu.

Konuyla ilgili duyuruyu Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; "Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Kayseri'mizden Bakanlığımıza gönderdiğimiz 137 milyon 845 TL tutarındaki 66 adet projemizin tamamı onaylandı. Yatırımcılarımıza Hayırlı Olsun"

Sonucu merakla beklenilen 66 projeye onay!