Sona gelinen proje masaya yatırıldı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, ilçeye yapılacak yeni sanayi sitesi için istişare toplantısı yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Sona gelinen proje masaya yatırıldı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy Yahyalı ilçesini ziyaret etti. Yahyalı İlçe ziyaretinde AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve esnaflarla bir araya gelerek yakın zamanda yapılması planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili de toplantı yaptı. 

Sona gelen proje masaya yatırıldı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Özsoy Yahyalı İlçesi ziyareti ile alaklı şunları söyledi; "Yahyalı ziyaretimizde esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek Yahyalı’mızda yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili istişare toplantısı yaptık. Yahyalı’mıza hayırlı uğurlu olması temenni ediyorum" dedi.

Sona gelen proje masaya yatırıldı!

Öte yandan eylül ayı başında Yahyalı Belediyes Başkanı Esat Öztürk Yahyalı esnafına müjde vererek Yahyalı Yeni Sanayi Sitesinde çalışmaların sona geldindiğini duyurmuş ve şunları söylemişti; "Esnaf Odamızdan aldığımız bilgiye göre esnafımızın 300 dükkana ihtiyacı var. Yeni yapılacak sanayi sitesinde sosyal donatıları ile birlikte 300 dükkan olacak. Dükkanlar brüt 200 m olacak" dedi.