Son Dakika! Kayserispor'un transfer tahtası açılıyor 

Kayserispor'da son dakika gelişmesi yaşandı, transfer tahtası açılacak mı? Sarı-Kırmızılı kulübün eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, transfer tahtasının açılacağı yönünde bir paylaşım yaparak, son sözü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin söyleyeceğini belirtti.

Son Dakika! Kayserispor'un transfer tahtası açılıyor 

Kayserispor’da son dakika gelişmesi yaşandı, transfer tahtasının bugün açılması bekleniyor? Tüm sporseverler, bu haberi büyük bir merakla bekliyor.

Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, tüm sporseverlerin merakla beklediği transfer yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Tokgöz, yasağın kalkacağı yönünde müjdeli haberi verdi ve son sözü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin söyleyeceğini dile getirdi.

Son Dakika! Kayserispor'un transfer tahtası açılıyor 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tokgöz, “Son genel kurulumuzda Mehmet Özhaseki, bakanımızın konuşmasının içinde bir cümlesi var; Bu ülkeye çok hizmet ettim, hiçbiri beni Kayserispor kadar yormadı. Bugünde tahtamızı açmak için son sözü Sayın Bakanımız söyleyecek. Allah senden razı olsun hakkın ödenmez Mehmet Özhaseki” cümlelerini kurdu. 
Tokgöz’ün bu gönderisi  kısa zamanda büyük beğeni ve paylaşım aldı. 
Tokgöz, geçtiğimiz günlerde de transfer tahtasının açılması için gerek fiyatın 300 Milyon TL’ye tekamül ettiğini açıklamıştı.