Son dakika: Kayseri'de suya bir indirim daha

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, suya bir indirim müjdesi daha verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Son dakika: Kayseri'de suya bir indirim daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi Su Medeniyetler Galerisi açılışı düzenlendi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, suya yüzde 30 indirim yapacaklarınıın müjdesini verdi.  

Son dakika: Kayseri'de uya bir indirim daha

Diğer yandan geçtiğimiz şubat ayı meclis toplantısında  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın sözlü olarak gündeme taşıdığı yüzde 20 indirim konusu oy birliği ile kabul edilmişti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Geçen ay malumunuz su fiyatları ile sabitleme yapmıştık. Kamuoyunda ister istemez beklenti oluşuyor. Yüksek müsaadenizle yüzde 20 indirim yapalım. Şubat ayının 1’inden itibaren ödenecek olan su faturalarının 2024 yılının sonuna kadar yüzde 20 indirimli olmasını ifade ediyorum. Kayseri önceden 30 büyükşehir içerisinde su fiyatı sıralamasında 15’inci sıradaydı, bu indirimle 22’inci sıraya düşmüş oldu. Suyun metreküpü 17,48 TL’ye inmiş oluyor.” ifadelerine yer vermişti. 

Böylelikle Kayseri'de suya toplan yüzde 50 indirim uygulanmış olacak.
 

Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamaları izlemek için TIKLAYINIZ