Son dakikada yıkıldık!

Ligde oldukça iyi başlayan ancak son 5 lig maçından mağlubiyetle ayrılan Kayserispor, seyircisi önünde, galibiyet hasretine son vermek için çıktığı İstanbulspor karşılaşmasında son saniyelerde kalesinde gördüğü golle sahadan puansız ayrıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Son dakikada yıkıldık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor Mehmet Eray Özbek’in yerine Talha Sarıaslan’ı alarak başladı. 
Sarı kırmızılılarda 62. dakikada ise Ali Karimi yerini Acha’ya bıraktı. 
70. dakikada konuk ekip iki oyuncu değişikliği birden yaptı.  Alassane Ndao’nun yerine.Emir Kaan Gultekin, Mendy Mamadou’nun yerine ise Zeki Korkmaz sahaya girdi. 
71. dakikada ise Kayserispor’da ise Arif Kocaman yerini Dimitrios Kolovetsios bırakırken, Ramazan Civelek’in yerine de Hayrullah Erkip oyuna dahil oldu. 
Oyuncu değişikliklerinin ardından karşılaşma hızlanırken 76. dakikada Bilal adeta kalesinde devleşti. Aynı dakikada iki kez üst üste İstanbulspor oyuncularıyla karşı karşıya kalan Bilal her iki pozisyonda da kalesini gole kapatarak, takımının geriye düşmesine engel oldu. 
Devamında gelişen Kayserispor atağında bu kez Kayserispor gole yaklaşırken, Cardoso’nun ceza sahası dışında çektiği şutta defansa çarpan top, az farkla kornere çıktı. 
80. dakikada İstanbulspor’da Florian Loshaj.yerini Jackson Kenio Santos Laurentino bıraktı. 
82. dakikada ise Kayserispor’da Hasan Ali Kaldırımın yerine Ahmet Kaan Malatyalı oyuna dahil oldu. 
90. dakikada Aylton Boa Morte’nin kafa vuruşu az farkla dışarı çıkarken, karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave edildi. 
İlk yarıda iki kez Bilal Beyazıt’a takılan Ali Yaşar, 94. dakikada kornerden gelen topa ceza sahası dışında sert ve düzgün bir vuruşla takımına 3 puan getiren golü attı. Kendi sahasında İstanbulspor’a yenilen Kayserispor bu sonuçla 6 hafta üst üste sahadan puansız ayrılmış oldu.