Son anda kurtardı! O anlar kameralara yansıdı

Kayseri'de yamaç paraşütü yapan bir vatandaş iniş sırasında zor anlar yaşadı. O anlar bir vatandaş kamerasına yansıdı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Son anda kurtardı! O anlar kameralara yansıdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir paraşütçü, inişe geçtiği sırada az kalsın vatandaşların üzerine düşüyordu. O anlar kameralara an be an yansıdı.  
İlçede bulunan Ali Dağı paraşüt indirme alanı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Havaların ısınması ile sandalyesini, masasını alan vatandaşlar paraşüt indirme alanına akın ediyor. Üzerine bir de Kurban Bayramı tatili eklenince alanda boş yer bulmak zorlaşıyor. Hatta bu alanda yaz mevsiminde her zaman olmasa da bazen belediye tarafından açık hava sinemaları vatandaşlar buluşturuyor. Açık alan olarak Kayserililer tarafında hayli tercih edilen paraşüt indirme alanı paraşütçülere ise zor anlar yaşatıyor. Paraşüt yapan vatandaşlar kazaya sebebiyet vermemek için büyük özen gösteriyor fakat bu her zaman mümkün olmuyor. Yine yamaç paraşütü yapan bir kişi, inişe geçtiği sırada korkulu anlar yaşandı. İnişe geçen paraşütçü az kalsın vatandaşların üzerine düşüyordu. ‘Çekilin’ diye bağıran paraşütçü son sağlıklı bir iniş gerçekleştirdi. 
Ama sürekli yaşanan bu sorun için hem oraya oturmaya gelen vatandaş hem de paraşüt ile atlayanlar yapanlar hayli dertli. Şikayetlerini dile getiren vatandaşlar bu konuda bir düzenleme yapılmasını istiyor.