Son 1 aydır işsiz olanlar dikkat!

Kayseri'de bir firmanın işçi aranıyor ilanında 'son bir aydır işsiz olanlar' ibaresinin yer alması da dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Son 1 aydır işsiz olanlar dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de işsizlik sorunu devam ederken, bazı firmalar işçi alımlarına yönelik duyurularını sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan işçi alım ilanlarında şartlar da dikkat çekiyor. Kayseri'de bazı firmalar eleman ilanı paylaşmaya devam ediyor. 

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ALIM YAPILACAK!
Bemfil Mensucat Sanayi Ticaret A.Ş. firması işbaşı eğitim programı kapsamında 20 kursiyer alımı yapacağını duyurdu. İlanda alım yapılacak 21-50 yaş aralığındaki adaylara yönelik 'son bir ay işsiz' olmaları ibaresi yer aldı. Alınacak kişilerinde tekstil sektöründe bobin makine operatörü olarak yetiştirilecekleri ifade edildi. 

Çalışma şeklinin üçlü vardiya olduğu belirtildi. Peki alım yapılacak kişilerde başka hangi özellikler aranıyor. İşte detaylar...
 

FİRMA HAKKINDA...
1970 yılında el örgü yünleri sektöründe hizmete başlayan Bemfil Mensucat, 1995 yılında ilk iplik üretim tesislerini kurdu. 2006 yılında yeniden yapılanan Bemfil Mensucat A.Ş. Kayseri Türkiye de kurulu olan fabrikasında akrilik ve yün karışımlı el örgü yünleri ve iplik üretimi yapıyor.