Şok iddia: Kayseri'de biz sana başkanlık yaptıracağız değil mi!

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan adayı Erkan Öztürk'ten, AK Parti Milletvekilleri Elitaş ve Yıldız ziyaretlerine ilişkin dikkat çeken açıklama...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şok iddia: Kayseri'de biz sana başkanlık yaptıracağız değil mi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Erkan Öztürk, Olay Türk TV ekranlarında katıldığı Olay Hattı programında yaşadığı dikkat çeken bir anı anlattı. Ankara’da Milletvekillerini ziyaret ettiğini dile getiren Öztürk, AK Parti Milletvekili Taner Yıldız ve aynı zamanda partinin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ziyaretlerine ilişkin dikkat çeken detayları paylaştı. Öztürk, ziyaretlerinde Elitaş’ın danışmanı olduğunu belirttiği bir kişinin kendisine söylediği sözlerin zoruna gittiğini belirterek, dikkat çeken iddialar da bulundu.

'BEN SEÇİM KAZANILSIN DİYE GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM'

Başkan adayı Erkan Öztürk, “Bana Sayın Elitaş ile görüşme sıramızı beklediğimiz anda ‘Sen Gemerek’ten geleceksin, Kayseri’de biz sana başkanlık yaptıracağız değil mi!’ dedi. Burada o an orada olan Sağlık Müdürleri de şahit. Bu çok zoruma gitti. Ben Sivaslılar Derneği’nde de genel sekreterlik yapıyorum. Yıllardır Kayseri için çalışıyorum. Sayın Bakan seçim kazansın diye gecemizi gündüzümüze kattım. Ben aynı zamanda AK Parti üyesiyim. Bu şehrin ekmeğini yiyorum. Bu şehir içi de fedakarlık yaparım ve yapmaya da devam ediyorum. Bu cümle nedir? Sayın Elitaş Bakanımıza ise teşekkür ediyorum. Kendisi o gün çok yoğundu, bir kanun görüşmeleri nedeniyle. Mütevazi şekilde karşıladı. Güzel sohbet ortamında ağırladı. Kendisine saygı duyarım, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

'SİYASİLER TARAF OLMAMALI'

Öztürk, eski Bakan ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’dan da beklemediği bir tepki ile karşılaştığını belirtti. Diğer yandan çıktığı yoldan geri dönmeyeceğini dile getiren Öztürk, siyasilerin bu tür seçimlerde tarafsız olmaları gerektiğini de vurguladı.