Şok iddia: Hulusi Akar bakın kime rakip olacak?

Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile ilgili şok bir iddia atıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Şok iddia: Hulusi Akar bakın kime rakip olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye mayıs ayında iki kez seçime gitmiş ve 28. Dönem milletvekilleri ile Cumhurbaşkanını seçmişti. Bu seçimlerin ardından gözler 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. Türkiye Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için geri sayıma başlarken, AK Parti'nin büyükşehirlerdeki aday adayları için kulislerden yeni isimler gelmeye devam ediyor. Son iddiaya göre AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediyesi için eski Bakan Hulusi Akar'ı aday göstermeye hazırlanıyor. Şok iddia: Hulusi Akar bakın kime rakip olacak?Gazeteci Fatih Altaylı, eski Savunma Bakanı ve AK Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın, Ankara’da büyükşehir belediye başkanı adayı gösterileceğine dair AK Partililerden kendisine ‘dedikoduların’ geldiğini yazdı.

Şok iddia: Hulusi Akar bakın kime rakip olacak?Altaylı yazısında “AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor. Bunlar arasında en şaşırtıcı olan dün kulağıma fısıldandı. AK Parti Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmayı planlıyor. Bu isim sizi de şaşırtabilir. Parti içi dedikodulara göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşünüyormuş. Olur olmaz bilemem. Ama konuşulduğunu biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu iddiaların ardından Akar’ın, Ankara da aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu oldu.