Soğuk havada sıcak ikram!

Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerde Sarız Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Baki Bayrak'a destek olmak için Sarız'a çıkarma yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Soğuk havada sıcak ikram!

Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerde Sarız Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Baki Bayrak’a destek olmak için Sarız’a çıkarma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzuluoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur ve ilçe başkanları ile birlikte Cumhur İttifakı Sarız Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Baki Bayrak’a destek olmak için Sarız’da vatandaşlar buluştu.

Soğuk havada sıcak ikram!

Soğuk ve karlı bir havada Sarızlı vatandaşlardan oy isteyen Cumhur İttifakı ortakları destek açıklamaları sonrasında içlerini sıcak çay ile ısıttı. İlçe merkezindeki çay ocağında çayları Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç elleriyle doldurarak ittifak ortaklarına ve vatandaşlara ikram etti.

“X” sosyal medya hesabından Başkan Büyükkılıç şu açıklamada bulundu; “Sarız, Her şey hemşehrilerimizle güzel. Çay da, muhabbet de.. Birliğimiz, beraberliğimiz baki olsun..” dedi.