Skandal görüntülere Kayseri Valiliği el koydu!

İnfial yaratan görüntülerin adresi Kayseri… Valilik bu görüntülerin ardından harekete geçti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Skandal görüntülere Kayseri Valiliği el koydu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Skandal yaratan görüntülerin adresi bu sefer Kayseri oldu. Kayseri’de kaydedilen görüntüler vatandaşı şok etti. Düğün eğlencesi olduğu iddia edilen yerde alkol masasına bir kız çocuğunun oynatıldığı görüntüler vatandaştan büyük tepki çekti. Masada oturan kişilerin eğlendikleri anlarda kameralara yansıdı. 

Kısa sürede sosyal medyada yayılan bu görüntülerin altına vatandaşlar öfke kustu. Vatandaşlardan bazıları, “Rezalet / Bir çamur yarattılar, mide bulandırıcı, Ve bu iğrenç eğlence biçimi artık Türk toplumununa sıçramış görünüyor / Orada kim varsa, davulcusundan alkış yapanına hepsine soruşturma açılmalı.” yorumlarını yaptı. 
İddiaya göre, geçtiğimiz 27 Mayıs'ta bir düğünde kaydedilen görüntülerin ardından Kayseri Valiliği harekete geçti. Olayla ilgili işlem başlatılırken, Valilikten yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Olayla ilgili işlem başlatılırken, yapılan açıklamada, "27.05.2023 günü yapılan sosyal medya paylaşımında yaşı küçük bir kız çocuğunun alkol alınan bir masa üzerine çıkarılıp oynatıldığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizce derhal başlatılan tahkikat ile sorumlular tespit edilerek gerekli işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" denildi.