Sizce maçın oyuncusu kim?

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 27. haftasında evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Kayserispor mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Sizce maçın oyuncusu kim? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Sizce maçın oyuncusu kim?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 27. haftasında evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Kayserispor mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Sizce maçın oyuncusu kim?

Kayserispor ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında attığı 3 golle müsabakada kazanan taraf olmayı başardı. Kayserispor'un gollerini 53'de Duckens Nazon, 62'de Julian Jeanvier, 90+3'de Carlos Mane kaydetti. Gökhan Sazdığı ise Nazon ve Mane'nin gollerinde yaptığı asistler ve başarılı performansı ile maça damga vuran oyuncular arasında yer aldı.

Sizce maçın oyuncusu kim?

Mondihome Kayserispor resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım ile taraftarlara maçın oyuncusunun kim olduğunu sordu. Kulüp, "Solwieenergy ile maçın adamını siz seçin. Maçın adamı kim? Gökhan Sazdağı, Duckens Nazon, Carlos Mane, Julian Jeanvier?" dedi.

Kayserispor yapılan anketin sonuçlarını paylaştı

Mondihome Kayserispor yaptığım paylaşımla Gökhan Sazdağı'nın maçın adamı olarak seçildiğini bildirdi. Kulüp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Şanlı formamız için mücadele eden tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz! Solwieenergy ile maçın adamı sizin oylarınızla Gökhan Sazdağı seçilmiştir."

Sizce maçın oyuncusu kim?