Siyasi yarış renkli görüntülere sahne oluyor

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile kendisine rakip olan Yeniden Refah Partisi adayı Veysel Ekinci arasındaki siyasi yarış renkli görüntülere sahne oluyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Siyasi yarış renkli görüntülere sahne oluyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlere az bir süre kalırken Yahyalı Belediye Başkan adayları arasında siyasi yarış renkli görüntülere sahne oluyor. Mevcut Belediye Başkanı Esat Öztürk, rakibi olan Yeniden Refah Partisi adayı Veysel Ekinci'ye karşı sosyal medya hesabından geçmişte birlikte katıldıkları bir programın videosunu paylaşarak rekabeti rekabeti kızıştırmaya devam ediyor.

Bakan Öztürk, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir videosu ile Ekinci’ye gönderme yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir mitingdeki, “Eski milletvekillerini eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmak değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye demokratik bir ülkedir isteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum’ sözleri ile göndermede bulunduğu videoda Veysel Ekinci ise Firavun’un karşısında olmak yetmez, Musa’nın da yanında olmak gerekir sözlerini sarf ediyor. 

Ekinci videoda; ‘Memleketimiz üzerinde oynanan iç ve dış oyunları net şekilde görüyoruz. Milletimizin bekası ümmetin umudu olarak Sayın Cumhurbaşkanımız’ın arkasında bir nefer olarak kenetlenmemiz gerekir. Bu amaçla aday adayı olarak başvurmuş bulunuyorum. Bu davada bir damla katkımız olursa bizim için ne mutlu. Firavun’un karşısında olmak yetmez, Musa’nın da yanında olmak gerekir. Bu şuurla Sayın Cumhurbaşkanımız’ın hak davasının yanında olduğumu belirtiyoruz. Değerli halkımıza saygılarımı sunuyorum.’ konuşmalara yer veriyor.

Öztürk bu kez de Veysel Ekinci ile geçmiş yıllarda yaptığı bir televizyon programını paylaştı. Video Ekinci’nin Öztürk’e özgü dolu sözler sarf ettiği görülürken Öztürk’ün videonun açıklama kısmına düştüğü not ise dikkat çekti. 

Videoda Yeniden Refah Partisi adayı Veysel Ekinci’nin; ‘9 yılın tecrübesine dayanarak hani Mimarsinan demiş ya en güzel eserleri ustalık eserleri olarak ortaya koymuştur. Gönlümden bir dönem daha hizmet yapmanız geçiyor. Yatırımlarınız çok fazla, yapacaklarınız çok fazla, ufkunuz çok geniş’ dediği görülürken, Öztürk paylaşım üzerine şu notu düştü; “Ustalık dönemimizde de kazanan yine Yahyalı’mız olacak. İnşallah yaparsak yine biz yapacağız! Bakınız çok saygıdeğer hemşehrilerimizde aynı kanaatteler.”

Ekinci’nin ise Öztürk’e bir yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.