Siyasette bu da oldu! AK Parti'den, MHP'nin Kayseri mitingine davet videosu!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 18 Eylül'de Kayseri'de miting yapacak. MHP'de bu konuda hummalı çalışma sürerken, ittifak ortağı AK Parti'den de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. AK Parti'de, Bahçeli'nin mitingi için harekete geçti. Ortaya çıkan bu tablo, 'Siyasette bu da oldu' dedirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Siyasette bu da oldu! AK Parti'den, MHP'nin Kayseri mitingine davet videosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti, MHP'nin 18 Eylül'de yapacağı miting için harekete geçti. MHP'de bu yönde çalışmalar devam ederken, ittifak ortağı AK Parti'den dikkat çeken bir hamle geldi. AK Parti, MHP mitingine katılım için vatandaşa çağrı yaptı ve bu yönde video hazırladı. 
AK PARTİ’DEN, MHP MİTİNGİNE DAVET!
Cumhur İttifakı vurgusu yapılan ve AK Parti Kayseri Tanıtım ve Medya Başkanlığınca hazırlanan videoda Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğrafları, mitingin yapılacağı gün ve saat ile ilgili bilgi ve “MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli Kayseri’ye geliyor” ifadeleri de yer aldı. Videoda Erdoğan’ın son Kayseri mitinginde çekilen fotoğraf ile Bahçeli’nin birlikte kullanılması dikkat çekti. 
Siyasette bu da oldu! AK Parti'den, MHP'nin Kayseri mitingine davet videosu!
“2023’E DOĞRU ADAY BELLİ, KARAR NET” TEMALI MİTİNGİ
Diğer yandan MHP’den de bir süre önce yapılan açıklamada “Sayın Genel Başkanımızın katılımlarıyla  18 Eylül 2022 tarihinde Kayseri’de yapılacak olan ‘2023’e doğru aday belli, karar net’ temalı mitingimiz ile ilgili çalışmalarımızı başlattık” denilmişti. MHP’nin Kayseri mitingi Niğde, Nevşehir, Aksaray, Kahramanmaraş gibi illeri de kapsıyor. Mitinge o illerden de katılımın olacağı belirtiliyor.
MHP’nin açık hava toplantıları 4 Eylül'de Sivas'ta, 11 Eylül'de Bursa'da, 18 Eylül'de Kayseri'de, 25 Eylül'de Erzurum'da gerçekleştirilecek.