'Şirketler 1000 TL alıp, 5000 TL ödemek zorunda kalıyor'

Neova Sigorta A.Ş. CEO´ su Neslihan Neciboğlu, Özenç Sigorta ziyaretinde trafik sigortası ile ilgili konuştu.

'Şirketler 1000 TL alıp, 5000 TL ödemek zorunda kalıyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

13 yıl önce güçlü sermayesi ile kurulan Neova Sigorta A.Ş. CEO´ su Neslihan Neciboğlu, Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya, Kayseri Bölge Müdürü Abdurrahman Efe ile Kayseri acenteleri ziyaret turu kapsamında Kayseri´nin tanınmış sigorta acentesi Özenç Sigorta Hasan Çilingir'i ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Genel Müdür Neslihan Neciboğlu, Çilingir Ailesi´nin Neova sigorta için çok önemli olduğunu dile getirdi.
Kayseri´nin şehir olarak Türkiye ekonomisinde çok büyük rol oynadığını vurgulayan Genel Müdür Neciboğlu, 2023 yılında ekonominin çok zor geçeceğini ve bu nedenle şimdiden tedbirlerin almamız gerektiğini söyledi. Konuşmasında her geçen gün sigortacılığın öneminin arttığını vurgulayan Neciboğlu, ayrıca trafik sigortalarının piyasada çok pahalı olduğunu, fakat Türkiye´de hasar prim oranının da çok yüksek olduğunu dile getirdi. Neciboğlu, her 3 araçtan 2 sinin hasar yaptığını, sigorta şirketlerinin 1000 TL alıp 5000 TL ödemek zorunda kaldığını da ifade etti. Hasan Çilingir de bu ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, Neova Sigorta CEO'su Neciboğlu ve ekibine teşekkür etti.