Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!

Kayseri Gastronomi Günleri başlıyor. 3 gün sürecek Gastronomi Günleri Etkinliği 27, 28, 29 Ekim tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gastronomi Günleri başlıyor. 3 gün sürecek Gastronomi Günleri Etkinliği 27, 28, 29 Ekim tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde. Etkinlik kapsamında Kayserinin tanınan şefleri; Sinan Chef, Kemal Koçak, Yunus Emre Özdemir (Hacı Steakhouse), Ümit Yiğit (Ümit Usta Ocakbaşı), Hülya Tiritoğlu (Çemen's Gurme), Funda Cenik (Alamet-i Farika), lezzetli yemekleriyle sevenleri ile buluşacak.Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!Kayseri Kültür Sanat (Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Resmi X hesabı) sayfası Gastronomi Günlerinin Ekim ayı sonunda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde başlıyor. Hesap yaptığı açıklamada: ''Kayseri Gastronomi Günleri 27-28-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanında sizlerle olacak.'' ifadelerine yer verdi.

Gastronomi günlerinde Uzman Diyetisyen Rabia Özaslan da Kayseri halkı ile buluşacak. Özaslan, "Sağlıklı beslenmeyi imkansız kılan diyet anlayışını yok etmeye geliyorum." dedi.Sinan Chef'ten, Kemal Koçak'a Kayserinin en ünlü şefleri orada olacak!