Sigaraya ne kadar zam geldi?

Bugün gelen zam ile birlikte sigara fiyatları 5 TL arttı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Sigaraya ne kadar zam geldi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta olduğu gibi Kayserili vatandaşlar da sigaraya ve alkole gelen zamlardan nasibini aldı.

Bugün gelen zam ile birlikte sigara fiyatları 5 TL arttı. Türkiye tekel bayiler platformu başkanı Özgür Aybaş sigaraya gelen zammı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Aybaş yaptığı paylaşımda: 'Sigaraya 5 lira zam geldi hayırlı olsun.' ifadelerine yer verdi. 

Sigaraya ne kadar zam geldi?

5 gün önce açıklanmıştı!

Alkollü içki ve sigarada ÖTV zammı yüzde 14,81 olarak belirlendi. Şeklinde yapılan açıklama ile vatandaşlarda bir zam beklentisi oluşmuştu.

Beklenen haber bugün geldi. Sigaraya gelen 5 TL zam ile birlikte son 1 senede sigaraya 17 TL zam geldi. Aybaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: 'Sigaraya 1 yılda son zamlarla birlikte toplam da 17 tl lik zam geçişi oldu. Kaçak ve sahte sigaraya da aynı minvalde zam geçişi yapılıyor.' ifadelerine yer verdi. 

Sigaraya ne kadar zam geldi?

Zamlardan alkollü içkiler de nasibini aldı!

Mey grubu; Rakı, Votka, Viski ve Cin'lere. Efe ve Beylerbeyi Rakı grubuna da zam geldiği yapılan açıklamalar arasında yerini aldı.