Sıfır Komisyon ve Düşük Masraf Fırsatı Sunan Kripto Para Borsası Mamoru Türkiye'de

Türkiye'de faaliyet gösteren küresel kripto para girişimlerine bir yenisi daha eklendi.

Sıfır Komisyon ve Düşük Masraf Fırsatı Sunan Kripto Para Borsası Mamoru Türkiye'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’de faaliyet gösteren küresel kripto para girişimlerine bir yenisi daha eklendi. ABD, Kanada ve Brezilya gibi ülkelerde lisanslı şekilde hizmet sunacak olan Mamoru, Türkiye operasyonuna başladığını duyurdu. 2020 yılında kurulan dijital varlık yönetim şirketi, dünya çapında 15 ofiste hizmet veriyor. Mamoru, 100 milyon doların üzerinde varlığı yöneten bir şirket olmanın yanında, piyasa yapıcılığı ve blockchain alanında da deneyimli bir ekip tarafından kurulmuş bir marka. Blockchain alanında, özel ve halka açık zincirlerin entegrasyonunda uzman olan Mamoru ekibi, hızlı, güvenilir ve erişilebilir kripto para borsasını faaliyete geçirme kararı aldı.

 

Sıfır işlem komisyonu, yüksek güvenlik protokollerine sahip bir web platformu ve yüksek para çekim limitleri gibi özelliklerle yola çıkan Mamoru Türkiye, sağladığı avantajlarla milyonlarca kripto para kullanıcısının ilgisini çekecek yeniliklere imza atıyor.

Mamoru’da Hangi Kripto Paralarda İşlem Yapılabiliyor?

Masaüstü ve mobil web platformu son derece sade ve şık olan Mamoru, kripto para alım satımında en iyi deneyimi sunmak amacıyla yola çıkan bir şirket. Geleneksel finans ile kripto paralar arasında bir köprü kurma hedefine sahip platform, kripto para yatırımında geniş alternatifler sunuyor. Bitcoin’in yanı sıra TRX (Tron), XRP (Ripple), AVAX (Avax Coin) ve CHZ Coin gibi popüler kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyenlere hitap eden, sıfır komisyonlu işlem fırsatı sunan Mamoru’da Bitcoin, Ethereum, Ada Coin ve Litecoin gibi popüler kripto paraları satın alabilirsiniz. XLM (Stellar Lumens), DOT (Polkadot) ve USDT (Tether) alım satımı da Mamoru üzerinden yapılabiliyor. Mamoru Türkiye’nin sağladığı avantajlardan biri, listelenmiş kripto paralara doğrudan Türk lirası ile yatırım olanağı sunması. Cüzdanınıza gönderdiğiniz TL’yi, USDT ya da diğer birimlere çevirmeden kolaylıkla kullanabilirsiniz. Satın almak istediğiniz coin’in fiyat grafiklerini inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz.

Günün Her Anı Canlı Destek

Kripto para ekosisteminin en güvenilir platformlarından biri olarak bilinen Mamoru’da hesap sahibi olmanın avantajı, her açıdan iyi bir deneyim yaşamak. Para çekme ve para yatırma süreçlerinin çok hızlı olması, platformu bir adım öne çıkarıyor. Buna ek olarak, borsada tutulan tüm dijital varlıklar yüksek güvenlikli şifreleme ile korunuyor. Mamoru’yu tercih eden yatırımcıların fonları, üst düzey bir güvenlik ile tutuluyor. Platformda ayrıca, DDOS korumasına karşı etkili bir merkezi olmayan web mimarisi de söz konusu. Kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen Mamoru’da, canlı destek ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Platformla ilgili belirtmek istediklerinizi ayrıca Discord ve Telegram kanalından da Mamoru yetkilileri ile paylaşabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinde sıfır komisyonla işlem yapma ayrıcalığına sahip olmak için, siz de Mamoru’ya adım atabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden alım satım yapabilmek için, kripto para borsasının App Store ya da Google Play uygulamasını indirebilirsiniz.