Sıcak ve samimi sohbet...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Erciyesevler Kocasinan Akademi Merkezi'ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Sıcak ve samimi sohbet...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Erciyesevler Kocasinan Akademi Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Gençlere derslerinde başarılar dileyen Başkan Büyükkılıç, “İyi dersler, iyi çalışmalar, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Sıcak ve samimi sohbet...

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Erciyesevler Kocasinan Akademi Merkezi’ni ziyaret etti.

Sıcak ve samimi sohbet...

Ders çalışan gençlerle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Büyükkılıç, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar temenni etti. Öte yandan Başkan Büyükkılıç, öğrencilere istek ve önerilerini sordu. Gençler de Büyükkılıç’a gençlere özel yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Gençlerin her zaman geleceğin aynası olduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinan Akademi Gençlik Merkezi’mizi ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ziyaret ettik” dedi.

Sıcak ve samimi sohbet...

Daha sonra Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Kafe Sinan Hanımeli’ni de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.