SİBERAY'dan şehit ve gazi çocuklarına anlamlı gösterim

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü SİBERAY programı kapsamında şehit ve gazi çocukları ile yakınlarına Siberay Güneş Fırtınası adlı çizgi film gösteriminde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SİBERAY'dan şehit ve gazi çocuklarına anlamlı gösterim

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şehit ve gazi çocuklarına 5 Nisan'da gösterime giren Siberay Güneş Fırtınası adlı çizgi filmi izletti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü SİBERAY programı kapsamında şehit ve gazi çocukları ile yakınlarından oluşan toplam 175 kişiye Siberay Güneş Fırtınası adlı çizgi filmi izletti. Çocukların beğenisini toplayan gösterim sonrasında ise bilinçli internet kullanımı için çocuklara ve ailelerine broşürler dağıtıldı.

SİBERAY'dan şehit ve gazi çocuklarına anlamlı gösterim

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, SİBERAY programı kapsamında 19.04.2024 günü; Şehitlerimiz ve Gazilerimizin çocukları ile yakınlarından oluşan toplam 175 kişiye Siberay Güneş Fırtınası çizgi filmi gösterimi yapılmıştır. Ayrıca 400 kişiye Siber Güvenlik, Siber zorbalık, Sosyal Medyanın Hayatımıza Etkisi, Bilinçli İnternet Kullanımı, Yasadışı Bahis ve İnternet Güvenliği konusunda bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılmıştır."

SİBERAY'dan şehit ve gazi çocuklarına anlamlı gösterim

Siberay Güneş Fırtınası

2022 yılından bu yana TRT çocuk ekranlarında ve YouTube kanalında yayınlanmakta olan siber dünyanın süper kahramanları Hakan, Selvi ve Umut her yeni bölümde siber dünyaya ait bir problemle karşılaşır ve bu problemlere ekipçe çözümler bulmaya çalışırlar. Kahramanlar, eğlence dolu maceralarla siber dünyaya dair önemli bilgiler edinir ve siber risk ve tehditlere karşı alınması gereken güvenlik önlemlerini öğrenir.